Me Anima är latin och betyder Min själ

Vi på Me Anima vill dela med oss av den fantastiska kraften i aromaterapi. Vi brinner för naturliga och ekologiska hudvårdsprodukter. Efter många år som specialist inom området har jag lärt mig vilka naturliga råvaror som är bäst för huden.

Läs mer om våra hudvårdsprodukter och hitta den som passar din behov bäst!

Bara naturliga ingredienser i våra hudvårdsprodukter

Me Animas hudvårdsprodukter tillverkas i Sverige av noga utvalda naturliga ingredienser och och de är en viktig del i vårt koncept. Det vi applicerar på huden, påverkar vår hälsa och natur. Vi har ett holistiskt förhållningssätt. 

Upplev känslan av perfekt vårdande hudvårdsoljor

Våra aromaoljor verkar både som balanserad fukt- och fettbomb vid dagligt bruk och det utan att huden känns fet. Våra hudvårdsprodukter är välgörande för huden och dina sinnen på grund av sina noga utvalda ingredienser. Ingredienserna, mängden och sammasättningen är av stor vikt för bra resultat när hudvårdsprodukterna tränger sig ner i hudens lager.

Mer om Me Anima och dess grundare

Grundaren Katties Åkesson är hud, spa och aromterapeut. Arbetat för bland annat Sturebadet i Stockholm och för Kerstin Florian. När hon först kom i kontakt med aromaterapi i starten av sin karriär insåg hon kraften i de eteriska oljorna

– Det är fantastiskt att se vilken effekt växter har på männsikan. Känslan när kunder berättar hur de mår av Me Animas oljor är underbar, då känns de som jag har lyckats, säger Katties.

Rulla till toppen